30 napos elégedettségi garancia

100% pénzvisszafizetési garancia. Ha bizalmat szavazol meg nekem, akkor én tartozom azzal, hogy a legjobbat kapd a pénzedért. 

Célom, hogy mindenki, aki megvásárolja a programot azt érezze, hogy ez számára egy sokszorosan megtérülő befektetés volt. Ezért dolgozok minden nap és ezért képzem magam. A videótárammal is próbálok maximális támogatást nyújtani és minél több értéket biztosítani. 

Ha bármilyen esetben úgy érzed, hogy nem vagy teljesen elégedett az edzésprogrammal minőségével, esetleg nem azt kaptad amire vártál, kérlek jelezd a gergo@kezddelmegma.hu e-mail címen az edzésterv elkészülte utáni 30 napon belül. Első körben meg szeretném válaszolni az esetlegesen felmerülő kérdéseket, vagy orvosolni a problémát, de a fentebb említettek miatt akadékoskodásra/terelésre nem számíthatsz a részemről.

Ha az orvoslás ellenére is ragaszkodsz a pénzed visszatérítéséhez, rövidesen visszautalásra kerül a pénzed 100%-ban.

Fontos: a garancia a program minőségének biztosítására van, így csak abban az esetben érvényesíthető, ha  minőségbeli fenntartásaid vannak. 

Bármennyire is szeretnék mindenki számára eredményeket garantálni, ez jelentős mértékben a felhasználón múlik, így az én irányításomon kívül esik. 

Amit biztosítani tudok, és amire garanciát vállalok az az, hogy a tőlem telhető legjobb edzésprogramot kapod a vásárlásoddal 100%-ban hozzád igazítva.  

Várj! Ne menj el üreskézzel!

Töltsd le ingyenes Étkezési kisokos e-bookom. Tedd meg az első lépést az egészséges étkezés felé.